Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 570 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 570 Артикула.
Подреди по
Резултати

Aкумулаторни стъргалки за лед

Акумулаторните стъргалки за лед слагат край на непосилната задача за премахване на леда от стъклата на автомобилите. Поради модерния си и компактен дизайн, както и заради защитното си покритие, те са лесни за работа и съхранение.

 

Когато на устройството му е нужно заряд, вградената в него LED светлина започва да мига. Със своя въртящ се диск и шест здрави остриета устройството може лесно да премахне събрал се лед от прозорците на автомобила с едно действие. При износване на остриетата изваждащият диск може да бъде подменен без никакви инструменти. Зареждането на батерията стига за множество приложения.

 

В магазини „Баш Майстора“ може да намерите акумулаторни стъргалки за автомобили KARCHER.

 

Защо да изберете акумулаторна стъргалка за лед от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме акумулаторни стъргалки за лед, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.