Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 963 365 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 963 365 Артикула.
Подреди по
Резултати

Армирано тиксо / Хоби ленти

Хоби лентите са много здрави с памучна текстилна оплетка. Широко приложими са и се използват широко в домове, офиси, вили, автомобили, на открито и закрито за лесни и сигурни ремонтни дейности. Устойчиви са на всякакви климатични промени.

 

Лентата скоч брайт незабавно залепва към различни повърхнини и е с възможност за късане на ръка. Устойчива е на ниски температури и на разтворители. Има голяма здравина и може да се използва широко в дома, офиса, вилата и на други места.

 

Защо да изберете армирано тиксо и хоби лента от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме армирано тиксо и хоби ленти, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.