Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 775 650 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 775 650 Артикула.
Подреди по
Резултати

Други инструменти за капли

Каплата обикновено е изработена от алуминиева сплав. За професионалните модели велосипеди са създадени капли от карбон, които са по-леки и стабилни. Алуминият предоставя по-добра спирачна ефективност, докато карбонът не е добър избор за дъжд и дълги спускания. Ето защо някои капли са комбинирани – вътрешността им е направена от карбон, а външното покритие – от алуминий.

 

От ширината на каплите зависи до голяма степен колко гладко е Вашето каране и как чувствате релефа на терена. Съвременните капли са широки, за да осигуряват отлична аеродинамика и да подобряват комфорта. Първото зависи от външната ширина на каплата, а второто – от вътрешната.

 

Инструменти за капли

 

Инструментът за махане на капачките на главината е най-оригиналната възможност за отстраняване на капачките на главината в края и изпълнява функция за сервизиране или редене на хъба на специален шаблон.

 

Приставката за захващане на велосипедна ос разполага с два отвора за поставяне на предната или задната ос. Две вградени пружини отварят челюстите му автоматично, когато то се демонтира от шлосерско менгеме.

 

Универсалният комплект инструменти за капли включва много инструменти, организирани в двупластова SOS пяна и се съхраняват в компактна пластмасова кутия.

 

Защо да изберете инструмент за капли от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме други инструменти за капли, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.