Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 963 360 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 963 360 Артикула.
Подреди по
Резултати

Гаечни ключове лула

Гаечните ключове лула имат в края си глух отвор (обикновено във вид на шестостен, който да обхване болт или гайка). Използват се главно за ремонт на автомобили. 

 

Ключовете лула са подходящи за завиване и отвиване на гайки и болтове, при които в равнината на главата на крепежа има някакво препятствие. В повечето случаи гаечните ключове лула имат Г-образна форма.

 

Също така има и Т-образни ключове с една глава – при някои ключове тя е във вид на кръст, със сменяеми глави, което съществено намалява габаритите на комплекта. Към сменяемите глави се произвеждат различни приспособения.

 

Производителите предлагат и варианти с 8 профила, но те имат много съществен недостатък – много голям размер на главата, ограничаващ приложението му.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите гаечни ключове лула на марката HEYCO.

 

Защо да изберете гаечен ключ лула от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме гаечни ключове лула, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.