Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 090 продукта и наличност над 4 302 822 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 090 продукта в наличност.
4 302 822 Артикула.
Подреди по
Резултати

Глухи ключове с чупеща глава

Глухите двустранни ключове с променящ ъгъл са изработени от хром-ванадиева стомана. Хромирани са в съответствие със стандарт EN 12540, ковани, изцяло закалени. Имат шарнирни глави и вътрешен RIBE профил. Глухи двустранни ключове с променящ ъгъл на марките UNIOR и FORCE ще намерите както в онлайн магазина на „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти.

 

Глухите двустранни ключове с променящ ъгъл FORCE са със шарнирни глави, вътрешен профил RIBE, хромирани. Изработени са от хром-ванадиева стомана.

 

Глухите двустранни ключове с променящ ъгъл UNIOR са хромирани в съответствие със стандарт EN 12540. Изработени са от хром-ванадиева стомана, ковани, изцяло закалени. Имат вътрешен RIBE профил, както и шарнирни глави.

 

Разгледайте изцяло онлайн всички предложения за ръчни инструменти на приемливи и конкретни цени, описанията на всеки продукт и много полезна информация, необходима на потребителя. Следете магазини „Баш Майстора“ за още промоции, намаления и разпродажба на ръчни инструменти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.