Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 565 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 565 Артикула.
Подреди по
Резултати

Инструменти за капли на мотоциклети

Инструментите за капли на мотоциклети позволяват лесноосъществима достъпност и немалка сила при завиване и развиване.

 

Ключовете за спици на мотоциклет са с форма, позволяваща лесноосъществима достъпност и немалка сила при завиване и развиване. Използват се за стягане на нипелите на спици. Произведени са от въглеродна стомана. Хромирани са в съответствие със стандарт ISO 1456:2009.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите инструменти за капли на мотоциклети на марката UNIOR.

 

Защо да изберете инструмент за капли на мотоциклет от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме инструменти за капли на мотоциклет, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.