Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 965 245 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 965 245 Артикула.
Подреди по
Резултати

Инструменти за маховик

Инструментите за маховик позволяват отстраняването на маховика на мотоциклета. На скобата има накрайник за гаечен ключ, чрез който трябва да бъде спрян магнета. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите и инструменти за задържане на ротор и пиньони, скоби за маховик с вътрешна резба и др.

 

Видове инструменти за маховик

 

Вложката за маховик с вътрешна резба разрешава махането на маховика на мотоциклета. На скобата има накрайник за гаечен ключ, чрез който трябва да бъде задържан магнета.

 

Инструментите за задържане на ротор и пиньони са предназначени за задържане на маховика и пиньоните по време на монтажни и демонтажни дейности. Използват се за всички видове мотори. Имат винт, което разрешава фиксиране на ширината между отвора на маховика или пиньона.

 

Скобата за маховик с вътрешна резба e с 6 накрайника, така че да покрива всички типове мотоциклети, които имат магнети с вътрешна резба. Разрешава смяна на маховика на мотора.

 

Защо да изберете инструмент за маховик от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме инструменти за маховик, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.