Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 965 247 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 965 247 Артикула.
Подреди по
Резултати

Инструменти за нипели

Инструментът за нипели е най-добрият възможен помагач, когато се поправят капли. Издръжливата пружина разрешава лесно да окачите нипела и да се завинти на спицата през двойната стена на джантата.

 

Видове инструменти за нипели

 

Ключът за нипели има тяло с пластично покритие, което позволява удобно затягане и развиване. Ергономичният му дизайн прави работата с него лесна и ефективна.

 

Отвертката за монтаж на квадратни нипели се прилага както за обикновени, така и за обърнати нипели. Стъблото разрешава работа с дълбоки капли, както и с всички обикновени капли. Професионалната метална дръжка дава перфектно сцепление.

 

Отвертката за нипели на спици има стъбло, позволяващо работа с по-дълбоки, както и с по-обикновени капли. Металната дръжка разрешава сигурен и здрав захват.

 

Защо да изберете инструмент за нипели от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме инструменти за нипели, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.