Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 416 продукта и наличност над 4 407 264 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 416 продукта в наличност.
4 407 264 Артикула.
Подреди по
Резултати

Инструменти за спици

Спицата е радиално разположен механичен елемент във велосипед, което свързва главината му с кръглата конструкция на колелото. В онлайн магазина на „Баш Майстора“, както и в търговските ни обекти ще намерите инструменти за спици -  ключове, отвертки за нипели на спици, линии за спици, инструменти за измерване обтягането на спиците.

 

Инструментът за измерване на обтягането на спиците UNIOR е приложим за всеки тип спици. Добре подредената скала дава възможност за лесно отчитане на резултата.

 

Клещите за спици UNIOR са най-доброто решение за задържане на кръгли прави спици, докато изграждате или подреждате капли.

 

Ключът за спици UNIOR 3.3 мм е изработен от специална инструментална стомана и има двукомпонентна пластична дръжка. Служи за затягане на спици с плосък диаметър 3.3 мм.

 

Ключът за спици UNIOR 3.3x3.45 мм се използва за центриране на спици с размери 3.3 и 3.45 мм на някои колела. Пластмасовото покритие на тялото позволява удобно затягане и отвиване на спиците.

 

Ключът за спици UNIOR 3.45 мм има двукомпонентна пластична дръжка. Подходящ е за затягане на спици с плосък диаметър от 3.45 мм.

 

Ключът за спици UNIOR (4.0x4.4 мм, 4.3x4.4 мм, 5.0х5.5 мм) е с пластмасово покритие, позволяващо удобно затягане и отвиване на спиците. Хромиран е в съответствие със стандарт EN 12540.

 

Ключът за спици UNIOR 5.5x6.0 мм е с дължина 100 мм. Пластичното покритие на тялото му осигурява удобно затягане и отвиване на нипелите на спиците.

 

Ключът за спици UNIOR ф6.4 мм е изработен от специална инструментална стомана. По-малкия накрайник се използва за спици с външен диаметър 6.4 мм, докато по-големият накрайник е предназначен за монтаж/демонтаж на капли Mavic за безкамерни гуми.


Ключът за фиксиране на спици UNIOR 1.0-2.2 мм е изработен от полиамид.

 

Квадратният ключ за спици UNIOR 3.3 мм е с форма, позволяваща перфектен захват на спицата без изплъзване и осигуряваща ефикасна работа.

 

Тройният ключ за спици UNIOR 3.3-5.0 мм е изработен от въглеродна инструментална стомана. Формата му приляга идеално в ръката и позволява ефикасна работа и лесен захват на спицата.

 

Линията за спици UNIOR 357.5x30.8 мм дава възможност за измерване на диаметрите на спици, лагери и др.

 

Отвертката за нипели на спици UNIOR е с въртяща се дръжка, позволяваща бързо завиване на нипела на спицата. Тя е задължителен инструмент за всеки майстор на капли.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете голямо разнообразие от специализирани инструменти за велосипеди.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.