Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 965 241 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 965 241 Артикула.
Подреди по
Резултати

Инструменти за спици

Спицата е радиално разположен механичен елемент във велосипед, което свързва главината му с кръглата конструкция на колелото. В онлайн магазина на „Баш Майстора“, както и в търговските ни обекти, ще намерите инструменти за спици – ключове, отвертки за нипели на спици, линии за спици, инструменти за измерване обтягането на спиците.

 

Видове инструменти за спици

 

Инструментът за измерване обтягането на спиците е приложим за всеки тип спици. Добре подредената скала дава възможност за лесно отчитане на резултата. Отчетената стойност трябва да бъде сравнена с техническите спецификации на спиците.

 

Клещите за спици са най-доброто решение за задържане на кръгли прави спици, докато изграждате или подреждате капли. Повечето видове клещи са изработени от специална инструментална стомана и имат двукомпонентна пластична дръжка.

 

Ключовете за фиксиране на спици са изработени от полиамид.

 

Квадратният ключ за спици е с форма, позволяваща перфектен захват на спицата без изплъзване и осигуряваща ефикасна работа.

 

Тройният ключ за спици е изработен обикновено от въглеродна инструментална стомана. Формата му приляга идеално в ръката и позволява ефикасна работа и лесен захват на спицата.

 

Линията за спици е лесен за използване инструмент, даващ възможност за измерване на диаметрите на спици, лагери и други.

 

Отвертката за нипели на спици е задължителен инструмент за всеки майстор на капли. Има въртяща се дръжка, позволяваща бързо завиване на нипела на спицата.

 

Защо да изберете инструмент за спици от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме инструменти за спици, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.