Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 775 773 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 775 773 Артикула.
Подреди по
Резултати

Инструменти за запалителни свещи

Инструментите за запалителни свещи са предназначени за ползване в области, където няма достатъчно място за стандартен ключ за промяна на свещи. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите вложки за свещ, глухи ключове за свещи, тънкостенни вложки шестостен на марката UNIOR.

 

Видове инструменти за запалителни свещи

 

Вложката за свещ е изработена от хром-ванадиева стомана, кована, изцяло закалена. Във вътрешната част на вложката е вкаран пръстен от гума за удържане на свещта. Предназначена е за употреба в области, където няма достатъчно място за ползване на стандартен ключ за промяна на свещи.

 

Глухият ключ за свещи е изработен от хром-молибден, кован, изцяло закален. Хромиран е в съответствие със стандарт ISO 1456:2009.

 

Тънкостенната вложка шестостен няма да издържи въртящ момент по DIN стандарт за стандартни вложки. Подходяща е за използване на области, където няма достатъчно пространство за стандартни вложки.

 

Защо да изберете инструмент за запалителни свещи от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме инструменти за запалителни свещи, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.