Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 416 продукта и наличност над 4 407 265 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 416 продукта в наличност.
4 407 265 Артикула.
Подреди по
Резултати

Изолирани гаечни ключове

Едностранните изолирани гаечни ключове са произведени от хром-ванадиева стомана, главата им е хромирана в съответствие с EN 12540. Изработени са по стандарт EN 60900. Двуслойната изолация дава допълнителна сигурност. Ако вътрешният слой изолация е видим, заменете вашите VDE инструменти с нови. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите едностранни гаечни ключове на марките KNIPEX и UNIOR.

 

Едностранният гаечен ключ KNIPEX 12 мм е изработен от хром-ванадиева стомана, кована, изцяло закалена. Има хромирана основа. Произведен е в съответствие със стандарт EN 60900.

 

Едностранният гаечен ключ KNIPEX 14 мм е с хромирана основа. Изработен е от хром-ванадиева стомана, кована, закалена в масло. Произведен е в съответствие със стандарт EN 60900.

 

Едностранният гаечен ключ UNIOR 10 мм е с двуслойна изолация – двуцветната изолация дава допълнителна сигурност. Ако вътрешният слой изолация е видим, заменете вашите VDE инструменти с нови.

 

Едностранният гаечен ключ UNIOR 13 мм е изработен от хром-ванадиева стомана. Главата е хромирана в съответствие с EN12540. Двуцветната изолация дава допълнителна сигурност.

 

Едностранният гаечен ключ UNIOR 14 мм е с двуслойна изолация – двуцветната изолация дава допълнителна сигурност. Ако вътрешният слой изолация е видим, заменете вашите VDE инструменти с нови.

 

Едностранният гаечен ключ UNIOR 15 мм е изработен от хром-ванадиева стомана. Главата е хромирана в съответствие с EN12540. Двуцветната изолация дава допълнителна сигурност.

 

Едностранният гаечен ключ UNIOR 17 мм е с двуслойна изолация – двуцветната изолация дава допълнителна сигурност. Ако вътрешният слой изолация е видим, заменете вашите VDE инструменти с нови.

 

Едностранният гаечен ключ UNIOR 19 мм е изработен от хром-ванадиева стомана. Главата е хромирана в съответствие с EN12540. Двуцветната изолация дава допълнителна сигурност.

 

Разнообразие от ключове ще намерите както в онлайн магазина на „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.