Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 416 продукта и наличност над 4 407 264 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 416 продукта в наличност.
4 407 264 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ключове за автомобилни свещи

В магазини „Баш Майстора“ предлагаме ключове за развиване на свещи, чиято вложка позволява запалителната свещ да бъде обхваната здраво и да се развива безпроблемно. Улеснете работата си по ремонта на автомобила, като се снабдите с ключове за свещи от нашия онлайн магазин.

 

Ключът за свещи UNIOR 16/145 мм е изработен от специална инструментална стомана. Хромиран е в съответствие със стандарт EN 12540.

 

Ключът за свещи UNIOR 19/115 мм е хромиран в съответствие със стандарт EN 12540. Изработен е от специална инструментална стомана.

 

Ключът за свещи UNIOR 21/115 мм е изработен от специална инструментална стомана. Хромиран е в съответствие със стандарт EN 12540.

 

Разгледайте изцяло онлайн всички оферти за ръчни инструменти на приемливи и конкретни цени, описанията на всеки продукт и много полезна информация, необходима на потребителя. Следете магазини „Баш Майстора“ за още промоции, намаления и разпродажба на ръчни инструменти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.