Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 958 250 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 958 250 Артикула.
Подреди по
Резултати

Комплекти пили за метал

Комплектите пили за метал са изработени от инструментална въглеродна и високовъглеродна стомана. Имат ергономичен дизайн за по-удобен захват, който не позволява изплъзване от ръката. Използват се в домакинството, в работилницата и на други места.

 

В магазини “Баш Майстора“ ще намерите комплекти пили за метал на марките TOPMASTER, STANLEY, UNIOR и други.

 

Защо да изберете комплект пили за метал от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме комплекти пили за метал, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.