Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 570 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 570 Артикула.
Подреди по
Резултати

Комплекти за прахосмукачки

Комплектите за прахосмукачки имат различни приложения. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите комплекти за почистване на автомобилния интериор, комплекти накрайници за прахосмукачка, комплекти смукателни и странични четки и други.

 

Видове комплекти за прахосмукачки

 

Домакинските комплекти се състоят от накрайник за сухо изсмукване и накрайник за тапицерия. Практичният накрайник за тапицерия с четки разрешава изсмукването на мека мебел и тапицерии.

 

Комплектите за почистване се състоят от накрайник, удължителни тръби, връзки и всмукателен маркуч. Лесно отстраняват големи отпадъци.

 

Комплектът за почистване на автомобилния интериор гарантира, че дори труднодостъпните зони и деликатни повърхности могат да бъдат почистени перфектно.

 

Комплектите накрайници за прахосмукачка  включват накрайник за фуги, комплект за чистене на косми, гъвкава връзка и четири различни четки. Труднодостъпните зони се почистват удобно с помощта на аксесоарите.

 

Комплектите смукателни четки се използват при всички многофункционални смукачки.

 

Комплектите странични четки позволяват цялостно почистване по ръбовете и в ъглите на всички обикновени домакински твърди подове и настилки с къс косъм.

 

Работният център може гъвкаво да се нагажда и разширява според нуждите на работното място. Подходящ е за обзавеждане на компактни мобилни работни места, например при шлайфане, фрезоване, монтаж.

 

Защо да изберете комплект за прахосмукачка от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме комплекти за прахосмукачка, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.