Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 775 773 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 775 773 Артикула.
Подреди по
Резултати

Компресомери за измерване на двигатели

Компресомерите за измерване на бензинови и дизелови двигатели са предназначени за откриване на повреда в бутало-мотовилковия механизъм, клапаните, главите на двигателя, гарнитурите на главата и блока. Компресорите са незаменим инструмент във всеки автосервиз или домашен гараж.

 

Най-важното условие за предприемане на правилния ремонт е точното намиране на щети в двигателя. Компресомерът дава вариант за извършване на тези действия и спестява редица трудности, съответно и разходи. Компресомерите за двигатели представляват инструменти, които мерят налягането на различни точки от системите на превозното средство и откриват различия от обичайните стойности.

 

Видове компресомери за измерване на двигатели и работя с тях

 

Разделят се на два вида - за бензинови и дизелови двигатели. Когато се мери с тях, стойностите с немалки колебания посочват необходимост от подмяна на буталата или други компоненти на двигателя.

 

Основно основание при работа с компресомер е проверяването да се извършва на двигател с обичайна температура, в противен случай може да се получат неверни сведения.

 

Махат се дюзите от гнездата и се сменят със подходящия накрайник. Отвързва се датчика от електромагнитния клапан на дизеловата помпа. Регистрира се най-високото показано число на манометъра, а проверяването трябва да е не повече от 10 секунди.

 

Трябва да се знае, че компресията е отделна настройка на всеки двигател. Ако налягането е по-ниско от обичайното, се добавя през гнездото малко масло и се тества отново. Ако се вдига, има проблем с износено бутало, цилиндър или сегмент. Ако то не се променя при повторна проверка, проблемът е в не много плътното приспособяване на клапаните в гнездата им.

 

Защо да изберете компресомер за измерване на двигатели от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме компресомери за измерване на двигатели, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.