Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 169 продукта и наличност над 4 065 705 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 169 продукта в наличност.
4 065 705 Артикула.
Подреди по
Резултати

Куки затворени с метрична резба

Затворените О-куки с метрична резба намират широко приложение в строителните крепежи. Те са изработени от висококачествената спойка и стомана с висок клас на твърдост, предотвратяващи отварянето на халката при голямо натоварване.

 

Повърхността на затворената кука е с галванизирано цинково покритие за по-дълга употреба.

 

Защо да изберете затворена кука с метрична резба от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме затворени куки с метрична резба, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.