Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 558 продукта и наличност над 3 743 835 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 558 продукта в наличност.
3 743 835 Артикула.
Подреди по
Резултати

Листове за механична ножовка

Листовете за механична ножовка са изработени от бързорежеща или висококачествена стомана с композитно покритие и частици волфрамов карбид. Подходящи са за рязане на всички типов метали, за малки и големи заготовки, тръби, профили и детайли.

 

Благодарение на технологията листът за механична ножовка може да издържи на голямо напрежение при опън и притежава висока износоустойчивост на зъбния венец. Подходящ е за рязане на стъкло, порцелан, керамика и метал.

 

Всички листове, които предлагаме в магазини „Баш Майстора“, са гъвкави и еластични, с прецизно заточени зъби и голяма дълготрайност. Някои от моделите са предназначени за по-обща употреба, като с тях може да се режат меки метали, пластмаса и дърво.

 

Защо да изберете лист за механична ножовка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме листове за механична ножовка, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.