Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 565 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 565 Артикула.
Подреди по
Резултати

Макара за кабел

Макарите за кабел са неизменна част от помощните средства на всеки, който се занимава със строителни занимания, градинарство и други активности. Приспособленията са изключително удобни и изгодни и за любители – безценни помощници при изпълнението на много задачи. Ако планирате да закупите макара за кабел, вижте на какво трябва да обърнете внимание при избора си.

 

За какво са ни нужни макарите?

 

С макарата с кабел можете лесно да „пренесете“ електрическо на труднодостъпни или отдалечени от мрежата места. Те са практични, защото имат много дълъг кабел и между 1 или няколко ел. гнезда.

 

Могат да се пренасят лесно, защото имат удобни дръжки, а от макарата се развива толкова кабел, колкото имате нужда за Вашата работа и разстояние. Навиването може да бъде ръчно или автоматично, като нито един от методите не може да причини повреда на кабела, тъй като не се прегъва и притиска.

 

Защо да изберете макара за кабел от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме макари за кабел, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.