Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 963 566 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 963 566 Артикула.
Подреди по
Резултати

Машинни масла

Машинните масла с общо предназначение са най-подходящи за смазване на механизми от метал, работещи при умерени натоварвания при ниски до средни скорости. Ползват се в дома, автомобила, при велосипеди, техника за градината и други.

 

Финото машинно масло има много добри смазочни свойства. Най-подходящо е за смазване на прецизни машини, работещи при високи и средни скорости с леки натоварвания. Отстранява се лесно от тъкан. Използва се в механизми на часовници, прецизни механики, високоскоростни машини, шевни машини, микромотори и други.

 

Защо да изберете машинно масло от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме машинни масла, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.