Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 811 070 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 811 070 Артикула.
Подреди по
Резултати

Машинни менгемета

Машинното менгеме е незаменим помощник във всяка работилница, цех или предприятие. То служи за надеждно закрепване на детайли при обработване с фрези, бормашини и други металообработващи машини с работна маса.

 

С негова помощ с лекота ще режете, пробивате, шлайфате или огъвате детайли. Характеризира се с голяма стягаща мощ и стабилност, като по този начин осигурява високо качество и прецизност при обработката на детайли от метал и други материали.

 

Конструкция на машинното менгеме

 

Машинното менгеме е съставено от две затягащи се челюсти – една статична и една подвижна. Подвижната се приближава и отдалечава от статичната посредством винтов механизъм. Челюстите на менгеметата в повечето случаи са сменяеми, тъй като се износват с времето.

 

Материалът, от който най-често е направено менгемето, е индустриална стомана, което гарантира за дълъг експлоатационен период на този инструмент.

 

Защо да изберете машинно менгеме от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме машинни менгемета, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.