Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 786 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 786 Артикула.
Подреди по
Резултати

Масла синтетични

Синтетичните масла се използват за нарязване на резби, специализирано за използване в системи за питейно водоснабдяване. Подходящи са за стомана, неръждаема стомана, цветни метали и пластмаса и са напълно разтворими във вода.

 

Синтетичното масло гарантира високоефективно смазване и охлаждащо действие. Предлагат се в червен цвят за контрол на промиването. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите синтетични масла на марката REMS.

 

Защо да изберете синтетично масло от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме синтетични масла, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.