Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 965 241 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 965 241 Артикула.
Подреди по
Резултати

Монтьорски колички

Монтьорските колички се наричат още автолежанки, намират широко приложение във всеки професионален автосервиз или гараж, както и за любителите на автомобили. Те са предназначени за облекчаване на ремонтния процес с цел да осигурят достъп до най-труднодостъпните места под автомобила.

 

Автолежанките са лесни за експлоатация и имат огромни предимства, които се състоят в облекчаване при стреса, които тези вид дейности поставят върху тялото на механика. Колкото по-удобна е монтьорската количка, толкова по-добра е работата на професионалиста.

 

Стол лежанката е един от най-практичните и функционални варианти, защото е комбинация от автолежанка и монтьорски стол. Това е един аксесоар с две приложения, които Ви позволяват да работите в удобна позиция. Можете да използвате количката в хоризонтално положение, когато сте под колата.

 

Механиците често прекарват часове в това положение. От друга страна доста често се нуждаят от подходящ стол. Точно в това се превръща комбинираната лежанка. Капацитетът на натоварване може да варира в различните приложения. Може да се превключи лесно от една позиция към друга само за секунди.

 

Защо да изберете монтьорска количка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме монтьорски колички, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.