Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 787 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 787 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Накрайници PZ

Кръстатите накрайници за ударна отвертка  са специален вид накрайници, предназначени да се използват с различни винтове. Използват се предимно за винтове за метал, самопробивни винтове, винтове за гипсокартон и някои винтове в електрическото оборудване.

 

Кръстатите накрайници за ударни отвертки са със специални характеристики, които ги правят подходящи за високо натоварени и интензивни приложения, където се изисква голяма сила.

 

В магазини “Баш Майстора” ще намерите битове PZ на марките BOSCH, DEWALT, FELO, FESTOOL, FORCE и други.

 

Защо да изберете накрайник PZ от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме накрайници PZ, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.