Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 230 продукта и наличност над 4 056 761 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 230 продукта в наличност.
4 056 761 Артикула.
Подреди по
Резултати

Накрайници ZMN

Накрайниците ZMN са изработени от високоякостна стомана S2, захват шестостен C10. Служат за работа с ударна отвертка.

 

Накрайникът за ударна отвертка FORCE ZMN M10x30 мм е изработен от високоякостна стомана S2. Служи за работа с ударна отвертка. Дължината на накрайника е 30 мм.

 

Накрайникът за ударна отвертка FORCE ZMN M10x75 мм е с дължина на накрайника 75 мм. Изработен е от високоякостна стомана S2. Подходящ е за работа с ударна отвертка.

 

Накрайникът за ударна отвертка FORCE ZMN M12x30 мм е изработен от високоякостна стомана S2. Служи за работа с ударна отвертка. Дължината на накрайника е 30 мм.

 

Накрайникът за ударна отвертка FORCE ZMN M5x30 мм е с дължина на накрайника 30 мм. Изработен е от високоякостна стомана S2. Подходящ е за работа с ударна отвертка.

 

Накрайникът за ударна отвертка FORCE ZMN M5x75 мм е изработен от високоякостна стомана S2. Служи за работа с ударна отвертка. Дължината на накрайника е 75 мм.

 

Накрайникът за ударна отвертка FORCE ZMN M6x30 мм е с дължина на накрайника 30 мм. Изработен е от високоякостна стомана S2. Подходящ е за работа с ударна отвертка.

 

Накрайникът за ударна отвертка FORCE ZMN M6x75 мм е изработен от високоякостна стомана S2. Служи за работа с ударна отвертка. Дължината на накрайника е 75 мм.

 

Накрайникът за ударна отвертка FORCE ZMN M8x30 мм е с дължина на накрайника 30 мм. Изработен е от високоякостна стомана S2. Подходящ е за работа с ударна отвертка.

 

Накрайникът за ударна отвертка FORCE ZMN M8x75 мм е изработен от високоякостна стомана S2. Служи за работа с ударна отвертка. Дължината на накрайника е 75 мм.

 

Накрайници Spaner Gr, Torx и различни видове комплекти може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.