Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 570 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 570 Артикула.
Подреди по
Резултати

Накрайници ZMN

Накрайниците за ударна отвертка ZMN са специален вид накрайници, предназначени да се използват за работа с ударна отвертка. Имат профил, който е подобен на шестограм, но с по-заострени ръбове.

 

Това позволява по-добро захващане на главата на болта или гайката и предотвратява повреда на накрайника или отвертката. Изработени са от високоякостна стомана и имат специални характеристики, които ги правят подходящи за високо натоварени и интензивни приложения, където се изисква повече сила.

 

Накрайниците ZMN се предлагат в различни размери и дължини, в зависимост от нуждите на потребителя.

 

Защо да изберете накрайник ZMN от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме накрайници ZMN, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.