Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пили за дърво

Пилата за дърво е изключително прост инструмент. Тя е стоманена плоча, на която са отбелязани насечки. Те могат да бъдат с различна дълбочина и профил, което определя областта на използване на инструмента.

 

По време на работа се държи за дръжка, изработена от дърво или различни композитни материали. Инструментът, използван за грубо обработване, може да има две дръжки и да изглежда на обикновено ренде за дърво.

 

Задачата на пилата за дърво е да отстрани тънък слой дървесина, като по този начин се изравнява повърхността на детайла и му се придава желаната форма. По принцип всичко това може да се свърши от шлайфмашина, но с нея не може да се работи тънко.

 

Видове пили за дърво

 

В индустрията се предлагат различни видове от този тип инструмент, повечето от които са с общо предназначение и могат да се използват с еднакъв успех за тънка обработка на дърво и метал.

 

Според вида на режещата част се различават пилите за дърво:

 

  • с единични насечки
  • с двойни насечки
  • за дърво с дъгови насечки
  • с рашпилни насечки
  • щамповани пили за дърво.

 

Защо да изберете пила за дърво от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме пили за дърво, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.