Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 721 продукта и наличност над 4 105 086 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 721 продукта в наличност.
4 105 086 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пили за дърво

Пилата за дърво е изключително прост инструмент. Тя е стоманена плоча, на която са отбелязани насечки. Те могат да бъдат с различна дълбочина и профил, което определя областта на използване на инструмента.

 

По време на работа се държи за дръжка, изработена от дърво или различни композитни материали. Инструментът, използван за грубо обработване, може да има две дръжки и да изглежда на обикновено ренде за дърво.

 

Задачата на пилата за дърво е да отстрани тънък слой дървесина, като по този начин се изравнява повърхността на детайла и му се придава желаната форма. По принцип всичко това може да се свърши от шлайфмашина, но с нея не може да се работи тънко.

 

Видове пили за дърво

 

В индустрията се предлагат различни видове от този тип инструмент, повечето от които са с общо предназначение и могат да се използват с еднакъв успех за тънка обработка на дърво и метал.

 

Според вида на режещата част се различават пилите за дърво:

 

  • с единични насечки
  • с двойни насечки
  • за дърво с дъгови насечки
  • с рашпилни насечки
  • щамповани пили за дърво.

 

Защо да изберете пила за дърво от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме пили за дърво, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.