Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 674 434 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 674 434 Артикула.
Подреди по
Резултати

Плашки UNF-унифицирана ситна резба

Ситната резба е перфектно решение при изработването на резбови съединения, устойчиви към натоварвания и вибрации. В магазини „Баш Майстора“ на ваше разположение са плашките UNF – унифицирана ситна резба, произведeни от инструментална стомана.

 

Рязането се изпълнява върху кръгъл детайл от стомана, като той трябва да е с 0.1-0.2 мм по-малък от диаметъра на резбата. Обикновено рязането се извършва за ремонт на повредени резби на винтове или болтове.

 

Оформянето става с една плашка, като за удобство детайлът може да се скоси с изпиляване с ъглошлайф или шмиргел. За по-лесно рязане и оформление на резбата може да се ползва спрей за резби или машинно масло.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите плашки UNF-унифицирана ситна резба на марката BUCOVICE TOOLS.

 

Защо да избере плашка UNF-унифицирана ситна резба от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме плашки UNF-унифицирана ситна резба, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.