Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 752 продукта и наличност над 4 059 452 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 752 продукта в наличност.
4 059 452 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Попнитове алуминиеви

Алуминиевите попнитове са изработени от алуминий и гвоздеи (пирони) от стомана. Използват се за свързване на ламаринени плоскости. Изработени са по DIN7337.

 

В магазини „Баш Майстора“ разполагаме с алуминиеви попнитове с различни диаметри и дължина, както и разнообразие от марки.

 

Защо да изберете алуминиев попнит от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме алуминиеви попнитове, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.