Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 933 продукта и наличност над 3 911 252 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 933 продукта в наличност.
3 911 252 Артикула.
Подреди по
Резултати

Прави накрайници SB

Накрайниците SB са класически битове с прав шлиц. Ширината и дебелината им имат нормативно съотношение. Повърхността на SB накрайниците обикновено е защитена от корозия и се отличава с повишена якост.

 

Правите накрайници са изработени от специална инструментална стомана. Имат дълъг живот и покритие против корозия. Съвместими са с различни магнитизирани и намагнитизирани държачи. Подходящи са за ръчно и машинно въртене.

 

Защо да изберете прав накрайник SB от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме прави накрайници SB, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.