Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 674 434 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 674 434 Артикула.

RAIDER RD-CM 09 – единственият към момента на българския пазар настолен циркулярен трион за рязане на метал

Отрезната машина с карбофлексови дискове – подходящa както в домашни условия, така и при работата на професионалистите
RAIDER RD-CM 09 – единственият към момента на българския пазар настолен циркулярен трион за рязане на метал

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RAIDER RD-CM 09 – отрезна машина, подходяща за изрязване на плоски и кръгли метални профили с различни дебелини.

 

 

 

Предимства и функции:

 

  • Ергономична ръкохватка за лесно транспортиране
  • Електронно управление, ограничаващо въртящия момент при стартиране
  • Шарнирно монтиран подвижен предпазител
  • Бутон за бързо освобождаване на застопорения детайл
  • Планка, която се регулира посредством шестограм за промяна на ъгъла на рязане до 45°

 

 

Отрезната машина за метал RAIDER RD-CM09 е предназначена за рязане на профили, тръби, плоскости и овални материали от желязо, алуминий и немагнитни метали. Подходяща е за изрязване на плоски или кръгли метални профили с различни дебелини. Механизмът за фиксиране на рязания материал е много здрав и стабилен, осигурява необходимата сила на притискане. Не се отличава от механизмите на по-мощните модели.

 

Настолните циркулярни триони с карбофлексов диск се използват много често за разкрояване, напречно рязане на различни по вид и напречно сечение метални профили – ъглови, кухи, с квадратно или друго сечение, тръби, както и плътни материали – армировъчни пръчки и шини.

 

RAIDER RD-CM09 има подвижен метален предпазител, който се спуска на ръка преди започване на рязането. Долният му край опира в основата. При снижаване на режещия диск по време на рязане, подвижният предпазител се завърта нагоре.

 

Комплектът съдържа:

 

  • Карбофлексов диск: 1бр.
  • Транспортна хартиена кутия: 1бр.

 

Когато става дума за рязане, циркулярът е незаменим помощник при изпълнението на различни задачи. Все пак, има моменти, в които един надежден ъглошлайф може да улесни работата Ви, особено когато се изисква прецизност. Разгледайте нашето ръководство на тема "какъв ъглошлайф да изберем" - в него ще отктриете експертни съвети относно избора на идеалния ъглошлайф.

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.