Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 416 продукта и наличност над 4 407 263 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 416 продукта в наличност.
4 407 263 Артикула.
Подреди по
Резултати

Рендета за гипсокартон

В категория „рендета за гипсокартон“ в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете разнообразие от обли рендета за гипсокартон, плоски рендета за гипсокартон и ъглови рендета за гипсокартон от водещи производители на ниски цени.

 

Рендетата за гипсокартон намират приложение при обшиването на метални конструкции и стени с гипскартонени плоскости. С тяхна помощ ръбовете и краищата на плоскостите се изравняват акуратно, за да се получат равномерни и точни фуги. За разлика от рендетата за дърво, рендетата за гипсокартон притежават множество режещи ръбове, разположени по цялата им повърхност. Рендето за гипсокартон е отличен заместител на обикновената шкурка, с който значително по-бързо се обработват краищата и ръбовете на гипсокартона.
Рендетата за гипсокартон, които ще откриете в магазини Баш Майстора са с дължина от 6 до 31 см. При нас ще откриете и практични ъглови рендета за гипскартон, с които за улесняване нанасянето на шпакловъчната смес, ръбовете на гипсокартона леко се скосяват.

 

Рендета за гипсокартон обли:

 

Облите рендета за гипсокартон са подходящи за изглаждане на извити повърхности и разширяване на дупки. При нас ще откриете обло ренде за гипсокартон STANLEY SURFORM 250 мм, което е много подходящо за тръбни инсталации в ПДЧ, MDF, ламинати или гипсокартон. Предната ръчка при този модел cе сваля изключително лесно за използване в малки дупки, а здравата пластмасова дръжка е с опора на палеца при натоварена работа. Облото ренде за гипсокартон е оборудвано със сменяема кръгла пила 250 мм.

 

Рендета за гипсокартон плоски:

 

Плоските рендета за гипсокартон, които ще откриете при нас са производство на STANLEY и TOPMASTER  6, 14, 15, 18, 25, 27 и 31 см, метални и пластмасови. Най-компактният модел пластмасовото ренде за гипсокартон, които предлагаме е 6 см. с отлят лек корпус от полипропилен и разполага с извита пила за ефективно за отстраняване на материал. За рендосване на ъгли разполага с режещи зъби в пилата. Работения ход е нагоре, а пилата се захваща с щракване. При този модел е препоръчително използването на сменяема пила.

 

Рендета за гипсокартон ъглови:

 

Ъгловите рендета за гипсокартон, които ще откриете при нас са с пластмасов корпус, производство на WOLFCRAFT и HARDY. Ъгловото ренде за гипсокартон WOLFCRAFT 155 мм. е за предни ръбове с перфектен ъгъл 35° и за чисти преходи между две гипсокартонени плоскости с дебелина от 9.5 и 12.5 мм. Работата с това ренде за гипсокартон е контролирана и безопасна през цялото време. Ъгловото ренде за гипсокартон HARDY 230 мм. е предназначено за обработване на ръбове на гипсокартон като предното му острие може да варира между 9 и 15 мм, а задното острие е фиксирано под ъгъл 45°. Ръбовете на панела леко се скосяват, което улеснява нанасянето на шпакловъчната маса.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.