Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Подреди по
Резултати

Рендета за гипсокартон

Рендетата за гипсокартон намират приложение при обшиването на метални конструкции и стени с гипсокартонени плоскости. С тяхна помощ ръбовете и краищата на плоскостите се изравняват акуратно, за да се получат равномерни и точни фуги.

 

За разлика от рендетата за дърво, рендетата за гипсокартон притежават множество режещи ръбове, разположени по цялата им повърхност. Рендето за гипсокартон е отличен заместител на обикновената шкурка, с което значително по-бързо се обработват краищата и ръбовете на гипсокартона.

 

Рендетата за гипсокартон, които ще откриете в магазини „Баш Майстора“, са с дължина от 6 до 27 см. При нас ще откриете практични ъглови рендета за гипсокартон, с които за улеснение нанасянето на шпакловъчната смес, ръбовете на гипсокартона леко се скосяват.

 

Видове рендета за гипсокартон

 

  • Обли
  • Плоски
  • Ъглови

 

Облите рендета за гипсокартон са подходящи за изглаждане на извити повърхности и разширяване на дупки. Подходящи са за тръбни инсталации в ПДЧ, MDF, ламинати или гипсокартон. Предната ръчка от този модел се сваля изключително лесно за използване в малки дупки, а здравата пластмасова дръжка е с опора на палеца при натоварена работа.

 

Плоските рендета биват метални и пластмасови. Най-компактният модел пластмасово ренде за гипсокартон, който предлагаме е 6 см, и е с отлят лек корпус от полипропилен, разполага с извита пила за ефективно отстраняване на материал. За рендосване на ъгли разполага с режещи зъби в пилата. Работният ход е нагоре, а пилата се захваща с щракване. При този модел е препоръчително използването на сменяема пила.

 

Работата с ъглови рендета е контролирана и безопасна през цялото време. Ъгловото ренде е предназначено за обработване на ръбове на гипсокартон като предното му острие може да варира между 9 и 15 мм, а задното острие е фиксирано под ъгъл 45°. Ръбовете на панела леко се скосяват, което улеснява нанасянето на шпакловъчната маса.

 

Защо да изберете ренде за гипсокартон от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме ренде за гипсокартон, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.