Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 933 продукта и наличност над 3 911 251 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 933 продукта в наличност.
3 911 251 Артикула.
Подреди по
Резултати

Рендета за топлоизолация

Рендетата за топлоизолация се използват за шлайфане и рендосване на плоскостите, независимо дали след залепването и втвърдяването им или след запълване на фугите между плочите със слабо раздуваща полиуретанова пяна или с тънки ивици, изрязани от самите плочи.

 

Това от своя страна е задължителен етап от качественото полагане на топлоизолация, за да бъде дълготрайна и ефективна. В категорията „Рендета за топлоизолация“ в онлайн магазин „Баш Майстора“ ще откриете плоски и ъглови рендета за топлоизолация с марка HARDY на достъпни цени.

 

Защо да изберете ренде за топлоизолация от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме рендета за топлоизолация, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.