Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 152 продукта и наличност над 4 132 956 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 152 продукта в наличност.
4 132 956 Артикула.
Подреди по
Резултати

Рендета за топлоизолация

Рендетата за топлоизолация се използват за шлайфане и рендосване на плоскостите, независимо дали след залепването и втвърдяването им или след запълване на фугите между плочите със слабо раздуваща полиуретанова пяна или с тънки ивици, изрязани от самите плочи. Това от своя страна е задължителен етап от качественото полагане на топлоизолация, за да бъде дълготрайна и ефективна. В категория „Рендета за топлоизолация“ в онлайн магазин „Баш Майстора“ ще откриете плоски и ъглови рендета за топлоизолация с марка HARDY на достъпни цени.

 

Рендето за топлоизолация HARDY 270x130 мм е с работна част от поцинкована стомана с отвори. Служи за заглаждане на топлоизолация.

 

Рендето за топлоизолация HARDY 270x160 мм има ъглова пердашка за стиропорени плоскости на HARDY. Използва се за надиране на EPS и XPS плоскости за по-добра спойка между лепилото и материала.

 

Рендето за топлоизолация HARDY 400x180 мм е с работна част от поцинкована стомана с отвори. Служи за заглаждане на топлоизолация.

 

Прегледайте напълно онлайн всички предложения за ръчни инструменти на добри и конкретни цени, характеристиките на всеки продукт и много полезна информация, необходима на потребителя. Следете магазини „Баш Майстора“ за още промоции, намаления и разпродажба на ръчни инструменти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.