Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 910 продукта и наличност над 3 939 622 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 910 продукта в наличност.
3 939 622 Артикула.
Подреди по
Резултати

Шлосерски чертилки

Шлосерските чертилки са изработени от неръждаема стомана и съчетават два инструмента в един (метър и чертилка). Инструментът свършва с острие от стомана с добре заострен връх.

 

С тях могат да се очертават точно разстояния от 5 до 100 м със стъпка от 5 мм. Намалява се вероятността от грешно отчитане на разстоянието и грешно маркиране. Оставя видима драскотина върху метал.

 

Други видове шлосерски чертилки са изработени от висококачествена стомана, имат хромирана повърхност, оборудвана с клипс за джоб. Върхът им е изработен от карбид, който осигурява дълъг живот при чертане върху различни повърхности.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите шлосерски чертилки на марките UNIOR, PROJAHN и KEIL.

 

Защо да изберете шлосерска чертилка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме шлосерски чертилки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.