Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Стяги тип чирак

Стягата тип чирак е пружинна стяга. Идеална е за деликатни детайли поради дозираната сила на затягане. Повечето видове са подходящи за много видове поддръжка в дома и в хоби заниманията.

 

Подвижните челюсти на стягата тип чирак могат да се регулират относно детайла. V-образните канали под прав ъгъл се използват за затягане на кръгли детайли. Моделът 1 FZR 40 е перфектното приспособление за домашни ремонти и любителски занимания, подходящи за работа с фини детайли поради правилно дозираната сила на затягане. Предлага се с неплъзгаща дръжка за стабилен захват.

 

В магазини „Баш Майстора“ предлагаме и стяга тип чирак модел 1 MT 70 – заострена пружинна стяга за прецизно фиксиране. Има дълги и заострени рамене, особено подходяща е за стягане в тесни пространства.

 

Защо да изберете стяга тип чирак от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме стяги тип чирак, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.