Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 826 043 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 826 043 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Тежкотоварен метален рамков кофраж за стени и колони OZLER RAPIDO

OZLER RAPIDO е кофражна система от панели със стоманена рамка и шперплат, която е подходяща да се пренася с кран. Основната рамка на системата използва специално оформен стоманен профил S355 МС с висока устойчивост на огъване, разработен от Welser profile.

 

За повърхност на панелите е използван шперплат от бреза. В производството на тези платна се прилагат роботизирани процеси на рязане, пробиване и заваряване.

Елементи на тежкотоварния метален рамков кофраж за стени и колони

 • Анкерни винтове, болтове с гайка

 

Анкерният винт за заземяване е идеален за монтаж в бетон и други твърди материали. Болтът с гайка е подходящ за директен монтаж. Винтовете и болтовете с гайки са произведени от стомана.

 

 • Кофражни ъгли - вътрешен, външен, шарнирен

 

Външният кофражен ъгъл се използва за свързваща сглобка между две кофражни платна. Намира приложение при затваряне на краищата на стени в панелния кофраж Rapido.

 

Вътрешният кофражен ъгъл се използва при необходимост за изливане на прави ъгли на строителната площадка. С помощта на този панел е доста лесно да настроите кофража, за да пасне на прави ъгли и Т-образни стени с различна дебелина.

 

Шарнирният ъгъл предоставя гъвкавост и прецизност в работата, като същевременно Ви позволява да реализирате проекти с различни ъглови изисквания.

 

 • Фиксатори
   

Долният фиксатор, който се използва заедно с подпора за кофражни панели, има една основна задача - да фиксира опората към земята. Намира приложение, когато се използва една подпора при ниски панели. От едната част се захваща за земята, от другата за подпората.

 

 • Скоби

 

Клиновидните скоби са произведени в съответствие с формата на платната. Целта на тази скоба е да създава здрава връзка между панелите и да осигурява стабилност.

 

 • Кофраж за кръгли колони
   

OZLER RAPIDO STEELFORM е кофражната система със стоманена рамка, която е подходяща да се пренася с кран или на ръце, в зависимост от дизайна. Основната рамка на системата използва специално оформен стоманен профил S355 или S420 с висока устойчивост на огъване, разработен от Welser profile.

Тази кофражна система може да бъде проектирана според изискванията на даден проект (височина и максимално налягане на пресния бетон).

 

 • Куки
   

Куката за кран се захваща за стоманена рамка на кофражното платно. Към всеки кофраж, който се пренася, трябва да бъдат прикрепени минимум 2 куки. 

 

 • Подпори
   

Подпората е незаменим инструмент за точното и надеждно подравняване на кофражните панели. Специално създадени са, за да осигурят стабилност и сигурност на строителната площадка.

 

 • Шпилки за кофраж
   

Шпилката е горещо валцувана, произведена от стомана, тествана по най-високите международни стандарти.

 

 • Ъглови връзки за рамкови кофражни платна
   

Ъглова връзка е компонент, който се използва за свързване на две кофражни платна под ъгъл от 90 градуса. От едната страна, главата тип кука, обгръща рамковия профил на платното, а от другата се затяга посредством крилчата гайка.

 

Защо да изберете тежкотоварен метален рамков кофраж за стени и колони от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме тежкотоварен метален рамков кофраж за стени и колони, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.