Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 730 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 730 Артикула.
Подреди по
Резултати

Универсални боркорони

Универсалните боркорони са подходящи за работа с дърво (MDF, гипсокартон), пластмаса (PVC), фибростъкло, керамични плочки и тухли. Имат изключителна стабилност и добра прецизност, която се постига благодарение на формата на зъбите.

 

Режещата част е произведена от волфрамов карбид + 5% кобалтова сплав за повишена издръжливост. При употреба се препоръчва да се пробива вертикално.

 

Универсалните боркорони се използват заедно с опашка и центриращо свредло, които не са включени в окомплектовката.

 

Защо да изберете универсална боркорона от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме универсални боркорони, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.