Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 965 247 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 965 247 Артикула.
Подреди по
Резултати

Устройства за повдигане на врати

Устройствата за повдигане на врати се наричат още крикове. Те са идеални за лесно премахване на врати, включително и масивни. С тях е по-лесно вдигането на масивни врати с голяма тежест, блиндирани и огнеупорни врати.

 

Структурата на крика разрешава въртене по оста, като така допълнително се спомага ваденето на тежки врати и реализацията на тежко маневриране за окачване и закачане на вратите. Покритието на крика е от гума, предпазващо вратата от драскане.

 

Защо да изберете устройство за повдигане на врати от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме устройства за повдигане на врати, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.