Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 731 214 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 731 214 Артикула.
Подреди по
Резултати

Въртоци за вложки

Въртоците за вложки са произведени от хром-ванадиева стомана. Предназначени са за завиване и развиване на болтове и гайки посредством вложки. Те могат да бъдат Т- или Г-образни. Т-образният е с бутон за отключване на вложката, плъзгащ. Въртоците за вложки служат за работа с ръчни инструменти.

 

Някои от видовете, които предлагаме в онлайн магазина на „Баш Майстора“, имат изолация от два слоя – двуцветната изолация дава допълнителна увереност. Може да се контролира чрез електрически тест. Ако вътрешният слой изолация се вижда, трябва да замените Вашите VDE инструменти с нови.

 

Защо да изберете върток за вложки от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме въртоци за вложки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.