Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 080 продукта и наличност над 4 304 146 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 080 продукта в наличност.
4 304 146 Артикула.
Подреди по
Резултати

Въртоци за вложки

Въртокът е Т-образен ръчен инструмент (с цел по-добро захващане и осигуряване на необходимата сила и предотвратяване превъртането по време на работа). Понякога го наричат и Т-образен ключ, който се използва за закрепване на приспособления за рязане, навиване, затягане или друго. Главно се използва в металообработването, машиностроенето и металургията. Съществуват няколко вида въртоци: върток със закрепен за него метчик, Т-образен върток с монтиран на него метчик, върток с монтирана на него плашка, гаечен ключ-върток (гаечен ключ) и др.

 

Онлайн магазина „Баш Майстора“ предлага голямо разнообразие от въртоци за вложки.

 

Въртокът за вложки FORCE 1” (550, 650 мм) е изработен от хром-ванадиева стомана. Предназначен е за завиване и развиване на болтове и гайки посредством вложки. Т-образен е.

 

Въртокът за вложки FORCE 1/2” 250 мм е Г-образен удължител. Изработен е от хром-ванадиева стомана. Служи за работа с ръчни инструменти.

 

Въртокът за вложки FORCE 1/2” 250 мм е Т-образен удължител. Изработен от хром-ванадиева стомана. Предназначен е за завиване и развиване на болтове и гайки посредством вложки.

 

Въртокът за вложки FORCE 1/2’’ 250 мм е изработен от хром-ванадиева стомана. Предназначен е за завиване и развиване на болтове и гайки посредством вложки. Т-образен.

 

Въртокът за вложки FORCE 1/2’’ 250 мм е предназначен за завиване и развиване на болтове и гайки посредством вложки. Въртокът е Т-образен с бутон за отключване на вложката, плъзгащ. Служи за работа с ръчни инструменти.

 

Въртокът за вложки FORCE 1/2’’ (380, 430, 500) e с каре. Изработен е от хром-ванадиева стомана. Предназначен е за завиване и развиване на болтове и гайки посредством вложки.

 

Въртокът за вложки FORCE 1/4’’ 115 мм е изработен от хром-ванадиева стомана. Предназначена е за завиване и развиване на болтове и гайки посредством вложки. Т-образен.

 

Въртокът за вложки FORCE 1/4” 140 мм е с каре и е предназначен за завиване и развиване на болтове и гайки посредством вложки. Изработен от хром-ванадиева стомана.

 

Въртокът за вложки FORCE 1/4’’ 500 мм е Т-образен с каре и е изработен от хром-ванадиева стомана. Предназначен за завиване и развиване на болтове и гайки посредством вложки.

 

Въртокът за вложки FORCE 3/4’’ 330 мм е Г-образен удължител, изработен от хром-ванадиева стомана. Захват: квадрат.

 

Въртокът за вложки FORCE 3/4’‘ 450 мм е Т-образен удължител, изработен от хром-ванадиева стомана. Предназначен за завиване и развиване на болтове и гайки посредством вложки.

 

Въртокът за вложки FORCE 3/4’’ 450 мм е Г-образен удължител, изработен от хром-ванадиева стомана. Захват: квадрат.

 

Въртокът за вложки FORCE 3/4’’ 450 мм е Т-образен с бутон за отключване на вложката, плъзгащ. Изработен е от хром-ванадиева стомана и предназначен за завиване и развиване на болтове и гайки посредством вложки.

 

Въртокът за вложки FORCE 3/4’’475 мм е с каре, предназначен за завиване и развиване на болтове и гайки посредством вложки. Изработен е от хром-ванадиева стомана.

 

Въртокът за вложки FORCE 3/4’’ 500 мм е Т-образен, плъзгащ, изработен е от хром-ванадиева стомана. Предназначен за завиване и развиване на болтове и гайки посредством вложки.

 

Въртокът за вложки FORCE 3/8” 165 мм е плъзгащ Т-образен и е предназначен за завиване и развиване на болтове и гайки посредством вложки. Изработен е от хром-ванадиева стомана.

 

Въртокът за вложки UNIOR 1’’ 560 мм е с полирана глава, изцяло закален и изработен от хром-ванадиева стомана. Хромиран е в съответствие със стандарт EN 12540. Изработен в съответствие със стандарт ISO 3315.

 

Въртокът за вложки UNIOR 1/2” 250 мм е кован, изцяло закален, изработен в съответствие със стандарт ISO 3315. Хромиран в съответствие със стандарт EN 12540. Изработен е от хром-ванадиева стомана.

 

Въртокът за вложки UNIOR 1/2’’ 250 мм 1000 V има двуслойна изолация – двуцветната изолация създава допълнителна сигурност. Може да се контролира чрез електрически тест. Изработен от хром-ванадиева стомана, кован, изцяло закален. Ако вътрешният слой изолация е видим, заменете Вашите VDE инструменти с нови.

 

Въртокът за вложки UNIOR 1/2’’ 300 мм е изграден от хром-ванадиева стомана, изцяло закален, с полирана глава. Хромиран в съответствие със стандарт EN 12540. Изработен е в съответствие със стандарт ISO 3315.

 

Въртокът за вложки UNIOR 1/2’’ 380 мм е изцяло закален, хромиран в съответствие със стандарт EN 12540, с полирана глава. Изработен е от хром-ванадиева стомана.

 

Въртокът за вложки UNIOR 1/2’’ 380 мм е с ковано тяло, изработен от хром-ванадиева стомана. Има ергономична двукомпонентна дръжка. Хромиран е в съответствие със стандарт EN 12540. Изработен е в съответствие със стандарт ISO 3315.

 

Въртокът за вложки UNIOR 1/4’’ 120 мм е изработен от хром-ванадиева стомана, изцяло закален. Хромиран в съответствие със стандарт EN 12540. Изработен в съответствие със стандарт ISO 3315.

 

Въртокът с шарнир 1/4‘‘ 150 мм е с ковано тяло, изцяло закален и хромиран в съответствие със стандарт EN 12540. Има ергономична двукомпонентна дръжка. Изработен е в съответствие със стандарт ISO 3315.

 

Въртокът за вложки UNIOR 3/4’’ 455 мм е Т-образен, изцяло закален, с полирана глава. Хромиран е в съответствие със стандарт EN 12540. Изработен е от хром-ванадиева стомана.

 

Въртокът за вложки UNIOR 3/8’’ 165 мм е Т-образен, с полирана глава, изцяло закален. Изработен е в съответствие със стандарт ISO 3315. Служи за работа с ръчни инструменти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.