Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 825 продукта и наличност над 3 818 169 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 825 продукта в наличност.
3 818 169 Артикула.
Подреди по
Резултати

Зидарски чертилки

Зидарските чертилки влизат в употреба при вътрешни строителни работи, при сухо строителство, изграждане на инсталации, в дървообработването. Към комплектите е включена многофункционална кука за закачане на пирони, кабъри в сухо строителство.

 

Предимствата на чертилката са бързото прибиране на шнура, нечупливият корпус, многофункционалната кука. Има отвор за закачване на стена за съхранение.

 

Защо да изберете зидарска чертилка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме зидарски чертилки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.