Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 230 продукта и наличност над 4 056 761 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 230 продукта в наличност.
4 056 761 Артикула.
Подреди по
Резултати

Зидарски чертилки

Зидарските чертилки влизат в употреба при вътрешни строителни работи, при сухо строителство, изграждане на инсталации, в дървообработването. Куката е многофункционална, корпусът е нечуплив, побира около 100 гр. боя, шнурът се прибира бързо.

 

Зидарската чертилка KAPRO 30 м има здрав и лесен за хващане корпус. Към комплекта е включена многофункционална кука за закачане на пирони, кабъри в сухо строителство. Чертилката има отвор за закачване на стена за съхранение.

 

Зидарската чертилка SOLA CLG 30 м е с голям и здрав пластмасов корпус и с много висока здравина до скъсване на шнура. Големият капацитет за цветен прах предотвратява многократното допълване. Има голям отвор за чисто пълнене. Материалът на шнура е многонишков полиестер.

 

Зидарската чертилка SOLA CLK 30 SET R 30 м е с лек и здрав пластмасов корпус и голям капацитет за цветен прах. Материалът на шнура е многонишков полиестер. Комплектът се състои от чертилка и червена боя.

 

Зидарската чертилка SOLA CLK 30 м е с корпус от ABS пластмаса. Устойчивосттта на опън на шнура е 16 кг. Тя намира широко приложение при вътрешни строителни работи, при сухо строителство, изграждане на инсталации, в дървообработването. Предимствата на чертилката са бързото прибиране на шнура, нечупливият корпус, многофункционалната кука.

 

Зидарската чертилка SOLA CLM 30 м е с корпус от алуминий. Устойчивостта на опън на шнура е 16 кг. Тя намира широко приложение при вътрешни строителни работи, при сухо строителство, изграждане на инсталации, в дървообработването. Предимствата на чертилката са бързото прибиране на шнура, нечупливият корпус, многофункционалната кука.

 

Зидарската чертилка SOLA CLP 30 м е с много лек, нечуплив магнезиев корпус. Чрез функцията за свободен ход чрез натискане на манивелата се изтегля комфортно шнура. Заради мотовилковия механизъм шнура се прибира пет пъти по-бързо в корпуса. Материалът, от който е изработен шнура, е многонишков полиестер.

 

Зидарската чертилка STANLEY 30 м е с издръжлив алуминиев корпус. Може да се използва и като отвес.

 

Зидарската чертилка STANLEY 30 м е с ABS пластмасов корпус, удароустойчив. Побира 30 м конец и 45 гр. боя. Куката е изработена от неръждаема стомана. Прибирането на концерта става 3.5 пъти по-бързо.

 

Зидарската чертилка STANLEY FatMax Xtreme 30 м е с издръжлив алуминиев корпус и кука от неръждаема стомана. Конецът е комбинация от полиестер и памук и осигурява издръжливост и по-голяма абсорбация на боя за маркиране. Може да се използва и като отвес.

 

Зидарската чертилка STANLEY OPP 30 м е с нова ергономична форма. Корпусът е ABS пластмасов, удароустойчив. В комплекта влиза тубичка с 115 г синя боя. Може да се използва и като отвес.

 

Зидарската чертилка STANLEY OPP 30 м е с нова ергономична форма. Побира 30 м конец и 30 гр. боя. Корпусът е ABS пластмасов и удароустойчив. Може да се използва и като отвес. Куката е изработена от неръждаема стомана.

 

Зидарската чертилка TOPMASTER 30 м е в комплект с резервна креда. Цветът на капачката показва цвета на кредата. Маркиращата линия е устойчива на изтриване след нанасяне.

 

В магазини „Баш Майстора“ може да намерите шлосерски чертилки и др.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.