Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 48 260 продукта и наличност над 4 424 451 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
48 260 продукта в наличност.
4 424 451 Артикула.

Магазин за електроинструменти и лека строителна механизация

гр.Варна 9000
ул."Струга" 25
тел: 052 / 64 30 30
факс: 052 / 64 30 35
моб: 0884 83 27 95
Работно време:
Понеделник - Петък:
от 8:30 до 18:00 часа
Събота: от 9:00 до 13:00 часа
Неделя: почивен ден
Магазини Баш Майстора - Професионални решения за инструменти и машини

 

Магазин „Баш Майстора" за електроинструменти и стоителна механизация се намира в гр. Варна, ул. „Струга" №25 и е разположен на 220 кв.м. В него работят 3 технически обучени служители, всеки от които е с най-малко 3 години стаж във фирмата. Изложбената площ е разделена на две части, като по-голямата е отделена за професионални акумулаторни и електроинструменти, а по-малката за лека строителна механизация. За по-лесно ориентиране на клиентите всички продукти са подредени по браншове и търговски марки.

 

Магазинът разполага с разнообразие от:

 

Едрогабаритните стоки са показани на перфорирани стелажи, а електроинструментите са поставени на отделни стойки за да се подчертае техния дизайн.

 

Обособени са места за малогабаритна техника (трамбовки, пердашки, вибратори, къртачи и др.), заваръчни апарати, пособия и др. В магазина ще намерите богата гама от техника, голямо разнообразие от лазерни ролетки и нивелири и машини предназначени за домашния майстор.

 

За бързото и коректно обслужване на нашите клиенти имаме две работни места, оборудвани с компютърна техника. На място ще получите професионално обслужване и консултация по отношение на всички въпроси. Складовите помещения към магазина са с обща площ 100 кв.м, благодарение на които по-голямата част от изложените продукти се поддържат в наличност.

 

Магазинът разполага с пълния каталог на всяка търговска марка, която Баш Майстора предлага и може да получите информация за цена, срок на доставка за конкретен продукт и да го поръчате при нас. Допълнително имаме достъп до наличността на стоките при нашите доставчици, което ни позволява мобилност и бързи доставки.

 

Магазин Баш Майстора има собствен паркинг с 12 места за паркиране, които са на разположение на нашите клиенти..

 

Заповядайте в магазин Баш Майстора!

Професионални решения за Професионалисти!

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.