Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 674 430 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 674 430 Артикула.
Подреди по
Резултати

Водонепропускливи замазки

Водонепропускливите замазки предотвратяват теч и навлизане на вода и влага благополучно в интериора и екстериора. Предпазват повърхнините от атмосферни въздействия и механични повреди. Служат за уплътнение, лепене и по-интензивни ремонтни дейности при довършителни действия.

 

Възможно е продуктът да се боядисва и слага върху влажни повърхнини. Подходящ е за тераси, балкони, огради, покриви и фуги около комини. Водонепропускливата замазка е подходяща за сухи, мокри и мазни повърхнини. Приложим е както на открито (балкон, тераса), така и при канали, различни превозни средства и други.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите водонепропускливи замазки на марката TKK.

 

Защо да изберете водонепропусклива замазка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме водонепропускливи замазки, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.