Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 160 продукта и наличност над 3 920 111 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 160 продукта в наличност.
3 920 111 Артикула.
Подреди по
Резултати

Водонепропускливи замазки

Водонепропускливите замазки предотвратяват теч и навлизане на вода и влага благополучно в интериора и екстериора. Предпазват повърхнините от атмосферни въздействия и механични повреди. На сайта ни и в магазините на „Баш Майстора“ ще намерите водонепропусклива замазка на марката ТKK – Tekadom.

 

Водонепропускливата замазка TKK Tekadom HYDROBLOCKER 1 кг отстранява течове по различните повърхнини. Служи за уплътнение, лепене и по-интензивни ремонтни дейности при довършителни действия. Възможно е да се боядисва и слага върху влажни повърхнини. Продуктът е подходящ за тераси, балкони, огради, покриви и фуги около комини. Водонепропускливата замазка е подходяща за сухи, мокри и мазни повърхнини. Може да запълва цепнатини и дупки с ширина до 5 мм. Приложим е както на открито (балкони, тераси и др.), така и при канали, различни превозни средства и др.

 

Още строителна химия може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност над 99 лв. в магазини „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.