Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 680 продукта и наличност над 6 284 649 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 680 продукта в наличност.
6 284 649 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Ножове за саблен трион

Съвременните производители на електроинструменти предлагат на своите клиенти електрически саблени триони, които да заменят обикновените ръчни триони. Трионът тип „ножовка“ може да реже почти всеки материал, включително и метални изделия с висока производителност.

 

Ножовете за саблен трион се произвеждат от HSS инструментална стомана и се използват за рязане на черни метали, алуминий и цветни метали. Биметалните ножове са предназначени за всякакви материали, в това число и за твърди метали.

 

Те са изработени от легирана стомана, но в областта на режещите зъби е лазерно-заварена бързорежеща стомана. Биметалните ножове за саблени триони са гъвкави, имат отлична способност за рязане и висока здравина и издръжливост.

 

Защо да изберете нож за саблен трион от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме ножове за саблен трион, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.