Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 570 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 570 Артикула.

Представяне на метални кофражни системи OZLER

Запознайте се с новата кофражна техника предлаганa от
Представяне на метални кофражни системи OZLER

Със своя 25-годишен опит на пазара, “Баш Майстора” е един от утвърдените лидери в предлагането на висок клас кофражни системи, консумативи и решения в строителството. Извършва сътрудничество в производството на висококачествено кофражно оборудване, което отговаря на високите изисквания и нужди за развитието и дейността на своите клиенти.

Основен приоритет в развитието на фирмата е предлагането на висококачествени продукти, отговарящи на европейските стандарти.

 

Кофражни системи - предназначение и видове

 

Кофражната система е форма, която се използва в строителството за временно поддържане и формиране на бетонни конструкции като стени, колони, плочи и други елементи. Съставени са от кофражни модули, които позволяват бързо извършване на монтаж и демонтаж и осигуряват високо качество при изливането на бетона.

 

Кофражните системи могат да бъдат изработени от различни материали като дърво, метал, стомана, пластмаса и други. Има няколко видове кофражни системи, които се използват в строителството, в зависимост от конкретните изисквания на проекта и предпочитанията на строителните специалисти.

Дървените, металните и пластмасовите кофражни системи са само част от основните видове, като се избират най-подходящите в зависимост от конкретните изисквания на проекта и предпочитанията на строителните специалисти.

 

Метални кофражни системи на фирма OZLER

 

“OZLER” е учредена през 1996 г. в Истанбул, Турция през 1996 г., с идеята да предоставя висококачествени услуги както на малки, така и на големи строителни компании. С течение на времето фирма “OZLER” се превръща в лидер в областта на производството на метални кофражни системи и скелета.

 

“OZLER” обслужва своите клиенти чрез добре организиран екип от 150 служители във впечатляваща сграда, обхващаща общо 22 000 кв.м. Заводските помещения са с площ от 7000 кв.м., докато останалите 15 000 кв.м. са предназначени за складиране на готовите продукти.

 

Предимства на металната кофражнa техника OZLER

 

 • Подобрение на качеството на изпълнение на строителните проекти;
 • Повишаване на ефективността, като се елиминират трудоемките процеси;
 • Икономически изгодни, допринасяйки за намаляване на разходите за единица площ;
 • Кофражните системи предоставя възможност за по- качествена работа на строителната площадка, като максимално увеличава техническата и икономическата ефективност;
 • Кофражните системи гарантират по-голяма безопасност по време на строителните процеси на строителните работи.

 

Предназначение на кофражните системи OZLER

 

 • кофраж за колони
 • кофраж за плоча
 • кофраж за ограда
 • подпорна стена
 • кръгъл кофраж
 • кофраж за пътека

 

Видове метален кофраж OZLER, предлаган от магазини “Баш Майстора”

 

Олекотен метален рамков кофраж OZLER Rapid-Uni

Олекотен метален рамков кофраж Ozler Rapid-Uni

 

В основната рамка на олекотения метален кофраж OZLER Rapid-Uni е използван специално оформен стоманен профил S420 MC с висока стойност на устойчивост на огъване, проектиран от Welser Profile. За повърхностите на панелите се използва шперплат от бреза 15 мм. 

 

С 5 см перфорирани профили, използвани в панелите Rapid-Uni, кофражът за стени и колони от всякакъв размер може лесно да се регулира. Кофражната система RAPID е проектирана в съответствие с налягане на бетона 40 Kn/m2. Стоманените продукти се почистват с пясъкоструене преди боядисване заради индустриалното химическо масло. 

Продуктите могат да бъдат горещо поцинковани съгласно стандартите TS 914 EN ISO 1461.

 

Елементи

Кофражни ъгли -  външен, вътрешен,  шарнирен

Външният ъгъл от кофражната система OZLER Rapid е произведен от стомана. Използва се за свързваща ъглова сглобка между две кофражни платна при образуване на прав ъгъл. Използва се при затваряне на краищата на стени в панелния кофраж Rapid.

 

Вътрешният ъгъл OZLER Rapid се използва при необходимост за изливане на прави ъгли на строителната площадка. С помощта на този панел е доста лесно да настроите кофража, за да пасне на прави ъгли и Т-образни стени с различна дебелина.

 

Чрез шарнирния кофражен ъгъл можете да създавате разнообразни ъгли в диапазон от 60 до 180 градуса. Предоставя гъвкавост и прецизност в работата.

Кофражни крилчати гайки

Кофражните крилчати гайки с кръгла периферия ф90 mm Tie-Rod Nut са свързващи елементи, които се използват заедно със съединителни шпилки в кофражните системи. Осигуряват здраво и сигурно съединение на различните компоненти.

Фиксатор

Долният фиксатор, който се използва заедно с подпора за кофражни панели, намира приложение само когато се използва една подпора при ниски панели. От едната част се захваща за земята, от другата - за подпората.

Скоби

Клиновидните скоби за олекотен кофраж е произведена в съответствие с формата на профила на платната. Целта на тези скоби е да създадат здрава връзка между панелите и да осигурят стабилност. Помагат и при подравняването на панелите.

Конзоли за работни площадки

Конзолите за работна площадка са проектирани да осигурят безопасността и удобството на работниците, осигурявайки стабилна и сигурна работна зона по време на строителни дейности. Не само предоставят безопасно работно пространство, но може и да се ползват като платформа за ходене, улеснявайки достъпа до различни части на кофражната система.

Платна с рамки

Кофражната система от панели със стоманена рамка и шперплат е подходяща да се носи на ръце. Основната рамка на системата използва специално оформен стоманен профил с висока устойчивост на огъване. За повърхност на панелите е използват шперплат от бреза с дебелина 15 мм.

Куки 

Куката за кран, с помощта на която се пренасят кофражни панели Ozler Rapid, се захваща за стоманената рамка на кофражното платно. Към всеки кофраж, който ще се пренася, трябва да бъдат прикрепени минимум 2 куки.

Опори

Опората за кофражни панели е предназначена за свързване на два или повече панела в една обща конструкция. Това позволява да се създаде по-голяма площ за кофраж, което е полезно при изграждането на големи конструкции или при нужда от по-голяма стабилност.

Подпори

Подпората е незаменим елемент за точното и надеждно подравняване на кофражните панели. Специално са създадени, за да осигурят стабилност и сигурност на строителната площадка.

Подпорни пети

Подпорната пета е стабилна и надеждна, предлага бърз и сигурен начин за фиксиране на подпори за кофраж върху земята. С нея можете лесно да закрепите подпора, като осигурите стабилност и надеждност на вашите кофражни конструкции.

Приставки за скоби

Приставката за скоби е изработена от стомана, която се използва заедно с клиновидна скоба. Намира приложение при съединяване на кофражно платно с кофражен ъгъл чрез клиновидна скоба.

Шпилки

Шпилката е горещо валцувана, произведена от стомана, тествана по най-високите международни стандарти.

Щифтове

Щифтът с шплент за кофраж предоставя надеждно и здраво съединение.

Ъглови връзки за рамкови кофражни платна

Ъглова връзка е компонент, който се използва за свързване на две кофражни платна под ъгъл от 90 градуса. От едната страна, главата тип кука, обгръща рамковия профил на платното, а от другата се затяга посредством крилчата гайка.

 

Покупката на олекотен метален кофраж Ozler Rapid-Uni от магазини “Баш Майстора” става чрез запитване. Може да се свържете с нас на 052 643 030 или 0883 515 051, както и на имейл адрес: [email protected].

 

Лек алуминиев рамков кофраж Ozler Rapid-AluЛек алуминиев рамков кофраж Ozler Rapid-Alu

 

OZLER RAPID-Alu е кофражна система от панели със стоманена рамка и шперплат, която е подходяща да се носи на ръце.

 

Основната рамка на системата използва специално оформен стоманен профил S420 MC с висока устойчивост на огъване, разработен от Welser profile.

 

В производството на тези платна се прилагат роботизирани процеси на рязане, пробиване и заваряване.

 

 

Елементи

Кофражни ъгли 

Вътрешният кофражен ъгъл е произведен от алуминий. Използва се при необходимост за изливане на прави ъгли на строителната площадка. С помощта на този панел е доста лесно да настроите кофража, за да пасне на прави ъгли и Т-образни стени с различна дебелина.

Клиновидни скоби

Клиновидните скоби са произведени в съответствие с формата на профила на платната. Целта на тази скоба е да създава здрава връзка между панелите и да осигурява стабилност. Помага и при подравняването на панелите.

Кофражни платна с рамки

Кофражната система от панели с алуминиева рамка и шперплат е подходяща да се носи на ръце. В производството на тези платна се прилагат роботизирани процеси за рязане, пробиване и заваряване.

Направляващи скоби

Регулируемите направляващи скоби са произведени от алуминий. Максималният работен обхват на тези скоби е 15 см.

 

Покупката на алуминиев олекотен кофраж Ozler Rapid-Alu от магазини “Баш Майстора” става чрез запитване. Може да се свържете с нас на 052 643 030 или 0883 515 051, както и на имейл адрес: [email protected].

 

Тежкотоварен метален рамков кофраж Ozler RAPIDOТежкотоварен метален рамков кофраж Ozler RAPIDO

 

OZLER RAPIDO е кофражна система от панели със стоманена рамка и шперплат, която е подходяща да се пренася с кран.

 

Основната рамка на системата използва специално оформен стоманен профил S355 МС с висока устойчивост на огъване, разработен от Welser profile.

 

За повърхност на панелите е използван шперплат от бреза. В производството на тези платна се прилагат роботизирани процеси на рязане, пробиване и заваряване.

 

 

Елементи

Анкерни винтове, болтове с гайка

Анкерният винт за заземяване е идеален за монтаж в бетон и други твърди материали. Болтът с гайка е подходящ за директен монтаж. Винтовете и болтовете с гайки са произведени от стомана.

Кофражни ъгли - вътрешен, външен, шарнирен

Външният кофражен ъгъл се използва за свързваща сглобка между две кофражни платна. Намира приложение при затваряне на краищата на стени в панелния кофраж Rapido.

 

Вътрешният кофражен ъгъл се използва при необходимост за изливане на прави ъгли на строителната площадка. С помощта на този панел е доста лесно да настроите кофража, за да пасне на прави ъгли и Т-образни стени с различна дебелина.

Шарнирният ъгъл предоставя гъвкавост и прецизност в работата, като същевременно Ви позволява да реализирате проекти с различни ъглови изисквания.

Фиксатори

Долният фиксатор, който се използва заедно с подпора за кофражни панели, има една основна задача - да фиксира опората към земята. Намира приложение, когато се използва една подпора при ниски панели. От едната част се захваща за земята, от другата за подпората.

Скоби

Клиновидните скоби са произведени в съответствие с формата на платната. Целта на тази скоба е да създава здрава връзка между панелите и да осигурява стабилност.

Кофраж за кръгли колони

OZLER RAPIDO STEELFORM е кофражната система със стоманена рамка, която е подходяща да се пренася с кран или на ръце, в зависимост от дизайна. Основната рамка на системата използва специално оформен стоманен профил S355 или S420 с висока устойчивост на огъване, разработен от Welser profile.

Тази кофражна система може да бъде проектирана според изискванията на даден проект (височина и максимално налягане на пресния бетон).

Куки

Куката за кран се захваща за стоманена рамка на кофражното платно. Към всеки кофраж, който се пренася, трябва да бъдат прикрепени минимум 2 куки. 

Подпори

Подпората е незаменим инструмент за точното и надеждно подравняване на кофражните панели. Специално създадени са, за да осигурят стабилност и сигурност на строителната площадка.

Шпилки за кофраж

Шпилката е горещо валцувана, произведена от стомана, тествана по най-високите международни стандарти.

Ъглови връзки за рамкови кофражни платна

Ъглова връзка е компонент, който се използва за свързване на две кофражни платна под ъгъл от 90 градуса. От едната страна, главата тип кука, обгръща рамковия профил на платното, а от другата се затяга посредством крилчата гайка.

 

Покупката на тежкотоварен метален рамков кофраж Ozler Rapido от магазини “Баш Майстора” става чрез запитване. Може да се свържете с нас на 052 643 030 или 0883 515 051, както и на имейл адрес: [email protected].

 

Защо да изберете кофражна техника OZLER от Баш Майстора?

 

Кофражните системи на OZLER  предлагат редица предимства, които допринасят за подобряване на ефективността, безопасността и качеството на строителните проекти:

 

 • Бързина на монтаж и демонтаж; 
 • Гъвкавост и адаптивност; 
 • Икономия на материали; 
 • По-висока степен на безопасност.

 

Консултантите от магазини “Баш Майстора” могат да Ви предоставят експертно мнение и съвети, свързани с кофражните системи. При запитвания, обърнете се към нас!

 

Често задавани въпроси

 

Какъв е експлоатационният срок на кофражните системи OZLER? 

 

Експлоатационният срок на кофражните системи OZLER зависи от много фактори, като качеството на материалите, начина на използване, условията на съхранение и поддръжката. Тези системи са създадени да издържат дълго и да предоставят висока производителност.

 

Ако искате да удължите експлоатационния срок на Вашите системи OZLER, трябва да ги почиствате редовно, да ги предпазвате от корозия и да ги съхранявате на сухо и чисто място.

 

За какъв тип проекти са подходящи кофражните системи OZLER?

 

Използват се за изграждане на бетонови конструкции - стени, колони, плочи и други. Те са леки, здрави и лесни за монтаж и демонтаж. Имат различни видове кофражни платна, ъгли, скоби, опори и други аксесоари, които позволяват гъвкавост и адаптация към различни форми и размери. 

 

Кофражните системи OZLER са подходящи за различни видове проекти - жилищно, промишлено, инфраструктурно и друго строителство.

 

От какви материали са съставени кофражните системи OZLER?

 

Кофражните системи OZLER са съставени от стомана с високо качество и устойчивост при корозия, използвана за изработка на кофражните платна, ъглите, скобите и опорите.

Пластмасата с висока здравина и устойчивост на удар се използва за изработка на кофражните панели, които се прикрепят към кофражните платна. 

За повърхности на панелите се използва шперплат.

 

Направете вашето запитване за метална кофражна система Ozler днес!

 

Рамкови кофражи и системи на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара може да намерите в магазини “Баш Майстора”. Не забравяйте, че закупуването на олекотен кофраж става чрез запитване. 

 

Може да се свържете с нас на 052 643 030 или 0883 515 051, както и на имейл адрес: [email protected].

 

Възползвайте се от бърза доставка и конкурентни цени! Очакваме Ви!

 

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.